809 poze   4260 vizite

Rase mari de iepurasi

Pentru:

1)urias belgian:Greutate cuprinsă între 5,5-10 kg. Are capul lat şi puternic, cu obraji plini, labe musculoase şi drepte, spate drept, urechi mari şi groase de circa 18 cm lungime.

2)urias alb german:Greutate cuprinsă între 5 – 6,5 kg, corpul este mare, lat şi are oase tari corespunzătoare dimensiunii. La masculi, capul este rotunjit şi la femele mai alungit. Urechile sunt foarte mari şi cărnoase atingând o lungime de până la 15 cm.

3)urias gri german:Greutate cuprinsă între 4-5 kg. Blana este de culoare gri. Structura corpului asemănătoare cu cea a uriaşului alb german .

4)berbec german:Greutate cuprinsă între 4,5 – 5,5 Kg. Berbecul german este o rasă voluminoasă, cu corp lat. Capul este puternic cu bot scurt, frunte lată, şi obraji proeminenţi. Urechile sunt cărnoase şi rotunjite cu o lungime ideală de 38-45 cm şi atârnă pe lângă cap.

5)berbec englez:Greutate cuprinsă între 6-10 kg. Are capul mare, berbecat, urechile foarte lungi, de până la 65 cm, atârnânde. Are ochii de culoare cenuşie, iar blăniţa este de un negru-cenuşiu.
2)
2)
1)
1)
4)
4)
3)
3)
5)
5)

Comentarii album • 1
ioanamaria56 19 martie 2011  
numerele de la poze corespund cu numerele de la informatii.
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.