809 poze   4260 vizite

Rase mijlocii de iepurasi

Pentru:

1)iepure alaska:Greutate normală cuprinsă între 3,25 – 4 Kg. Corpul este cilindric, musculos şi rotunjit. Capul este scurt şi zona botului este lată. Urechile sunt cărnoase, rotunjite şi purtate ridicat.

2)iepure japonez:Greutate cuprinsă între 2,75 – 4,5 Kg, coloritul blănii este compus din dungi şi pete negru-gălbui, dispuse pe ambele părţi ale corpului.

3)iepure vienez:Greutate cuprinsă între 4 – 5 Kg. Capul este puternic, urechile sunt cârnoase şi scurte. Corpul este cilindric şi musculos. Culoarea blănii variază de la alb, gri, albastru până la negru.

4)iepure satin:Greutate cuprinsă între 2,5 – 4 kg, capul este scurt şi puternic. Corpul este uşor rotunjit în spate. Blana este fină cu o strălucire deosebită şi coloritul blănii poate diferi de la negru, la maro şi arămiu.

5)iepure rex:Greutate cuprinsă între 3,5 – 4,5 Kg, corpul este uşor alungit, partea din spate este uşor rotunjită, gâtul abia că se vede, capul este uşor alungit (în formă de pară); Zona frunţii, botului, nasului este lată. Culoarea blănii poate fi albastră, maro, cărămizie.
2)
2)
1)
1)
3)
3)
5)
5)
4)
4)

Comentarii album • 1
ioanamaria56 19 martie 2011  
numerele de la poze corespund cu numerele de la informatii.
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.